Medlemmar i:
BRiF

Service och Jour

Vi erbjuder oftast jour dygnet runt – ofta uppstår akuta ledningsproblem såsom vattenläckage eller stopp i avloppet efter arbetstid, under helger och på kvällar. Därför har vi på Pipe Relining Syd alltid jour.

Stopp i avloppet i kök eller på toaletten, rör som slammat eller växt igen, frusit sönder eller på annat sätt havererat, kan ge vattenskador, som är svåra och dyra att åtgärda. Ring oss direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska!

Våra jourbilar är alltid snabbt på plats för att stoppa skadan och åtgärda avloppsproblemen. Det bästa är att ringa före olyckan – för att förebygga. Det blir billigast och skapar trygghet i ditt boende.

Vi har flera samarbetspartners, därför kan vi vara snabbt på plats och erbjuda flertalet tjänster.

Vill du veta mer om relining eller få en kostnadsfri offert? Hör av dig redan idag.

VI ARBETAR I SÖDRA SVERIGE

Osäker på kvaliteten på era gamla rör?
Kontakta oss så kommer vi ut och inspekterar på plats. Vänta inte tills det är för sent med renoveringen av era rör – det kan bli kostsamt!

Kontakta oss

HELSINGBORG

042 610 8888

HALMSTAD

035 219966

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.