Behöver du service?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss när du behöver hjälp!

Stopp i avloppet i kök eller på toaletten, rör som slammat eller växt igen, frusit sönder eller på annat sätt havererat, kan ge vattenskador, som är svåra och dyra att åtgärda. Ring oss direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska!

Det bästa är att ringa före olyckan – för att förebygga. Det blir billigast och skapar trygghet i ditt boende.

Ring oss!

010 – 1798 798

Öppettider

Vår jour har öppet
vardagar 07.00 – 17.00

Har du några frågor?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Detta formulär genomgår för närvarande underhåll. Försök igen senare.

Kom i kontakt med våra medarbetare.

Kontakta oss för relining av avlopp i Skåne. Vi har erfarenhet av relining & rörinspektion av alla möjliga fastigheter & höghus för såväl ventilation som dag- och spillvatten. Glöm inte att om du är privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget på våra tjänster.

Helsingborg

042 – 610 88 88

Malmö

040 – 655 83 83

Ystad

0411 – 56 51 51

Halmstad

035 – 21 99 66

Direkt

010 – 1798 798

Bo kvar - i lugn & ro

Att renovera genom relining är ett smart val!
Våra metoder är både snabba och kostnadseffektiva och med vår långa erfarenhet och våra höga kvalitetskrav så tänjer vi på gränserna för vad som tidigare varit möjligt. Dina avloppsrör renoveras och blir som nya utan att du behöver riva ut gamla rör. Detta innebär minimal mängd med avfall, minimala störningar och lägre kostnad jämfört med ett traditionellt stambyte. Sammanfattningsvis, med relining får du en högkvalitativ renovering av ert avloppssystem, samtidigt som du gör en långsiktig investering i din fastighet.