Om oss

Vi gör det som andra gör.
Fast bättre.

Vision & mål

Vårt mål är att hjälpa våra kunder med att få den bästa möjliga reliningen till ett bra pris och med minsta möjliga påverkan för de boende.

Genom vår samlade erfarenhet vet vi att relining kräver stor kunskap för att genomföras på bästa och mest hållbara sätt. Därför är vi måna om att våra medarbetare har specialistkunskaper inom nödvändiga områden och
erfarenheter från olika sorters projekt.

Den som anlitar oss ska känna sig trygg med att vi har de kunskaper och färdigheter som krävs och att vi alltid förstår och kan förklara vad vi gör. Vi vill vara ett föredöme, inspirera och ser utbildning och upplysning om hållbar relining som en del av vårt uppdrag. Vår ambition är att leva upp till vårt namn varje dag och i alla uppdrag som vi utför.

Vad tycker du om oss?

Vi på Pipe Relining Syd vill gärna höra dina åsikter om oss och tjänsterna vi utför. Dela med dig av din upplevelse genom att skriva en Google-recension eller kontakta oss direkt så att vi kan fortsätta förbättra vår service och leverera de resultat du förväntar dig på ett effektivt och smidigt sätt.

Våra värderingar

Vi gör allt för att boende ska störas så lite som möjligt och
erbjuder våra anställda en trygg och utvecklande arbetsmiljö.
För att minimera vår inverkan på miljön ser vi regelbundet över
de ämnen och material som vi använder. Pipe Relining Syd ser
varje projekt som unikt och vi anstränger oss alltid för att hitta
den bästa lösningen utifrån våra kunders särskilda
förutsättningar. Vi driver utvecklingen i branschen framåt och
ställer högre krav på oss själva än vad marknaden och
lagstiftningen gör. Vårt arbete kvalitetssäkras årligen av RISE
och vi följer branschföreningen BRiFs standard.

Typgodkänd metod

Våra metoder är testade och godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. De är även certifierade av SITAC (certifieringsorgan i Sverige inom byggområdet). Enligt SP och SITAC har nya dag- och spillvattenrör från Pipe Relining en förväntad livslängd på minst 50 år. Förutom att metoden är testad, så genomgår alla våra tekniker en omfattande utbildning för att säkerställa att du som kund får bästa möjliga bemötande och högsta kvalitet på dina nya rör.

Vår broschyr

Är du intresserad av att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med förstklassig relining och avloppsrenovering? Vi erbjuder kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningar för alla behov och ser till att allt vårt arbete är noggrant dokumenterat och kvalitetssäkrat. Ladda ner vår detaljerade broschyr här för att utforska våra tjänster och få reda på hur vi kan hjälpa dig att uppnå de bästa möjliga resultaten med minsta möjliga påverkan för de boende. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan uppfylla dina specifika behov och krav!

Kontakta oss för relining och rörinspektion.

Ditt avlopp håller inte för evigt och förr eller senare måste du göra något åt det.Att helt byta ut avloppssystemet är ett stort, smutsigt och kostsamt ingrepp.Att renovera rör med relining istället har många fördelar, en av dem är att du slipper renovera övriga delar av huset.Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Vi är självklart BRiF anslutna

$

Kontakta oss

Jobba hos oss

Genom en attraktiv och utvecklande arbetsmiljö kan vi knyta till oss de bästa medarbetarna i branschen. Vi vill att alla som
jobbar hos oss ska känna att de kan bidra till sin egen och vår
gemensamma utveckling.

Vår arbetsmiljö präglas av ett starkt driv framåt och högt tempo med en god balans mellan laganda och personlig utveckling.

Vi värdesätter hållbarhet, hög kvalitet, erbjuder goda
karriärmöjligheter och ett högklassigt utbildningsprogram. Vi
söker regelbundet efter ny kompetens inom flera olika områden, inte bara inom relining.

Lediga jobb

Förtillfället har vi inga lediga tjänster men skicka gärna in spontantansökan till

info@pipereliningsyd.se

Bo kvar - i lugn & ro

Att renovera genom relining är ett smart val!
Våra metoder är både snabba och kostnadseffektiva och med vår långa erfarenhet och våra höga kvalitetskrav så tänjer vi på gränserna för vad som tidigare varit möjligt. Dina avloppsrör renoveras och blir som nya utan att du behöver riva ut gamla rör. Detta innebär minimal mängd med avfall, minimala störningar och lägre kostnad jämfört med ett traditionellt stambyte. Sammanfattningsvis, med relining får du en högkvalitativ renovering av ert avloppssystem, samtidigt som du gör en långsiktig investering i din fastighet.