Medlemmar i:
BRiF

Rörinspektion

Återkommande stopp i avloppen? Då kan en Kamerainspektion vara rätt för dig! Vid reparation eller om och tillbyggnader av fastigheter kan en kamerainspektion av spill/dagvatten och dräneringsrör vara en god idé.

KONTROLLERA RÖREN

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar, privata fastigheter och företag en övergripande kontroll. Onödiga kostnader kan sparas med ett bra beslutsunderlag av avloppsinstallationen.

Vid driftstörningar i ledningar kan vi med hjälp av en kamera undersöka felorsak och bestämma dess avstånd till startpunkten. Underhållsinspektion av rörledningarna kan ge bra underlag för att planera reparationer eller byte av avloppsrör som är skadade på olika sätt.

 

Det finns fyra st kategorier av TV-inspektioner som vi kan erbjuda

Felsökning
Filmning av ledning sker ofta efter återkommande driftsstörningar. Prioritet är att snabbt finna orsaken till ett problem för att omedelbart åtgärda felet.

Besiktning av funktion
Filmning görs för att konstatera ledningens funktion, tex för att kartlägga omfattningen av påbyggnad och sedimentering. Denna undersökning sker när ledningsägaren önskar information om systemets driftstatus.

Besiktning av kondition
Filmning sker för att få en insikt i ledningens kondition inför en eventuell ombyggnad eller renovering. Kraven är högre än vid felsökning. Kameran skall alltid ha färgbild. Ledningssystemet skall högtrycksspolas inför filmning.

Slutbesiktning
Filmning av nylagda avloppsledningar samt renoverade rörledningar sker i syfte att lokalisera eventuella observationer i form av rör skador.

Vill du veta mer om relining eller få en kostnadsfri offert? Hör av dig redan idag.

VI ARBETAR I SÖDRA SVERIGE
Osäker på kvaliteten på era gamla rör?
Kontakta oss så kommer vi ut och inspekterar på plats. Vänta inte tills det är för sent med renoveringen av era rör – det kan bli kostsamt!
Kontakta oss

HELSINGBORG
042 610 8888

MALMÖ
040 655 8383

YSTAD
0411 565151

DIREKT
010 1798 798

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.