Våra tidigare projekt

Ett axplock av våra tidigare projekt.

LUND

Heimstaden

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med Heimstaden i Lund. Projektet består av 190 st. lägenheter. Entreprenaden omfattar Relining av spillvattenledningar för lägenheter, stammar och bottenavlopp.

MALMÖ

HSB Brf Basunen

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med HSB Brf Basunen i Malmö. Föreningen består av 36 st. lägenheter. Entreprenaden omfattar Relining av spill och dagvattenledningar för lägenheter, stammar och bottenavlopp.
MALMÖ

HSB Brf Roxen

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med HSB Brf Roxen i Malmö. Entreprenaden omfattar Relining av spillvattenledningar i bottenavlopp

Kontakta oss för relining och rörinspektion.

Ditt avlopp håller inte för evigt och förr eller senare måste du göra något åt det.Att helt byta ut avloppssystemet är ett stort, smutsigt och kostsamt ingrepp.Att renovera rör med relining istället har många fördelar, en av dem är att du slipper renovera övriga delar av huset.Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Vi är självklart BRiF anslutna

$

Kontakta oss

MALMÖ

Brf Acasian i Malmö

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med Brf Acasian i Malmö. Föreningen består ursprungligen av cirka 50 st. lägenheter fördelade på 2 st. huskroppar. Entreprenaden omfattar Relining av spillvattenledningar i lägenheter, stammar och bottenplatta. Relining sker med flexibelt foder.
MALMÖ

Brf S:t Andreas

Relining av 40st lägenheter med tillhörande stammar och bottenavlopp med flexibelt foder. Relining och byte av dagvattenledningar med tillhörande brunnar. Entreprenaden påbörjas Q2 2022 och färdigställs Q4 2022. Vi tackar Brf S:t Andreas i Malmö för förtroendet.

MALMÖ

Rosengårdsfastigheter

Relining av 80 st lägenheter med tillhörande stammar och bottenavlopp med flexibelt foder.

Bo kvar - i lugn & ro

Att renovera genom relining är ett smart val!
Våra metoder är både snabba och kostnadseffektiva och med vår långa erfarenhet och våra höga kvalitetskrav så tänjer vi på gränserna för vad som tidigare varit möjligt när det gäller relining.Genom relining renoveras dina avloppsrör och blir som nya utan att du behöver riva ut gamla rör.Detta innebär minimal mängd med avfall, minimala störningar och lägre kostnad jämfört med ett traditionellt stambyte. Med relining får du en högkvalitativ renovering av ert avloppssystem, samtidigt som du gör en långsiktig investering i din fastighet.