Våra tidigare projekt

Ett axplock av våra tidigare projekt.

MALMÖ

Brf Nötskrikan 16 i Malmö

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med Riksbyggen och Brf Nötskrikan 16 i Malmö. Entreprenaden omfattar bland annat Relining av spillvattenledningar i källare, garage, stammar och relining av 81st lägenheter och 5st lokaler.

SKÅNE

Abisco AB

Ett av Skånes största reliningsprojekt kommer utföras av Pipe Relining Syd AB.

Pipe Relining Syd AB tecknar stort avtal med Abisco AB.

Entreprenaden omfattar bland annat Relining av spillvattenledningar i källare, stammar och relining av 464 st lägenheter.
Entreprenaden påbörjas under Q3 2023 och pågår under 4 år. ✅

MALMÖ

Brf Fridhem 20 i Malmö

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med Brf Fridhem 20 i Malmö. Entreprenaden omfattar bland annat Relining av spill- och dagvattenledningar i källare, mark, stammar och relining av 41st lägenheter.

SVEDALA

Brf Vega i Svedala

Entreprenaden omfattar relining av spill & dagvattenledningar i föreningens 90 st. lägenheter med tillhörande stammar och bottenavlopp.

KRISTIANSTAD

Brf Väduren 3 i Kristianstad

Föreningen består av 18st lägenheter och omfattar bland annat Relining av alla spillvattenstammar, lägenheter och bottenavlopp.
TRELLEBORG

Brf Trelleborgshus nr:1

Föreningen består av 136st lägenheter fördelade på 4st huskroppar. Entreprenaden omfattar Relining av spill och dagvattenledningar i bottenplatta.
SVEDALA

Brf Polaris i Svedala

Föreningen består av 53st lägenheter fördelat på 2st huskroppar. Entreprenaden omfattar Relining av spill och dagvattenledningar för lägenheter, stammar och bottenavlopp.

LUND

Heimstaden

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med Heimstaden i Lund. Projektet består av 190 st. lägenheter. Entreprenaden omfattar Relining av spillvattenledningar för lägenheter, stammar och bottenavlopp.

MALMÖ

HSB Brf Basunen

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med HSB Brf Basunen i Malmö. Föreningen består av 36 st. lägenheter. Entreprenaden omfattar Relining av spill och dagvattenledningar för lägenheter, stammar och bottenavlopp.

MALMÖ

HSB Brf Roxen

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med HSB Brf Roxen i Malmö. Entreprenaden omfattar Relining av spillvattenledningar i bottenavlopp.

MALMÖ

Brf Acasian i Malmö

Pipe Relining Syd AB tecknar avtal med Brf Acasian i Malmö. Föreningen består ursprungligen av cirka 50 st. lägenheter fördelade på 2 st. huskroppar. Entreprenaden omfattar Relining av spillvattenledningar i lägenheter, stammar och bottenplatta. Relining sker med flexibelt foder.
MALMÖ

Brf S:t Andreas

Relining av 40st lägenheter med tillhörande stammar och bottenavlopp med flexibelt foder. Relining och byte av dagvattenledningar med tillhörande brunnar. Entreprenaden påbörjas Q2 2022 och färdigställs Q4 2022. Vi tackar Brf S:t Andreas i Malmö för förtroendet.

MALMÖ

Rosengårdsfastigheter

Relining av 80 st lägenheter med tillhörande stammar och bottenavlopp med flexibelt foder.

Kontakta oss för relining och rörinspektion.

Ditt avlopp håller inte för evigt och förr eller senare måste du göra något åt det.Att helt byta ut avloppssystemet är ett stort, smutsigt och kostsamt ingrepp.Att renovera rör med relining istället har många fördelar, en av dem är att du slipper renovera övriga delar av huset.Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Vi är självklart BRiF anslutna

$

Kontakta oss