Experter på relining för bostäder & företag i Skåne

Relining – Kostnadseffektivt, snabbt, smidigt och komfortabelt!

Istället för stambyte kan man välja att renovera gamla utslitna avloppsrör, så kallad relining. Med Pipe Relining Syd i Skåne får ni nya avloppsrör utan att riva ut dom gamla.

Vad är relining?

Relining – Rörinfodring – Rörrenovering är samlingsnamn för en rad olika metoder för att renovera rör genom att de befintliga rören beläggs invändigt med ett nytt rör inuti det gamla. I stället för att byta ut de gamla avloppen lagar man dem helt enkelt inifrån, vilket bland annat förlänger livslängden och sparar miljön. Det viktigt att relining genomförs på rätt sätt eftersom att varje projekt är unikt och förbereds noggrant. Våra tekniker har lång erfarenhet och rätt utbildning och självklart är vi BRiF anslutna.

Relining är samlingsbegreppet i branschen för att förnya och renovera rörledningar från insidan. Istället för att byta ut hela rören kan man renovera dem istället. Det är både billigare och mer tidseffektivt. En relining kan utföras på olika sätt och med olika typer av metoder. Vi använder en beprövad metod med en egen utvecklad teknik för bästa resultat.

Välkommen till Pipe Relining Syd, din pålitliga partner när det gäller reliningsarbete. Med vårt expertteam och avancerad teknologi förvandlar vi gamla, slitna rör till nya, robusta system utan störande och kostsamma grävarbeten.

VILL DU VETA MER OM
HUR VI KAN HJÄLPA DIG?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Den effektiva lösningen för dina rör

Relining är en innovativ metod för att reparera skadade eller gamla rör utan att behöva gräva upp dem. Genom detta förnyar vi inuti de befintliga rören, vilket skapar en stark, hållbar och framförallt tät inre yta.

Relining Gjutjärnsrör – En investering för framtiden

Har du gamla avlopps- eller gjutjärnsrör som börjar visa tecken på slitage? Med relining kan vi återställa dessa rör till deras ursprungliga tillstånd utan behovet av stora jordarbeten. Med andra ord, när det kommer till att relina avloppsrör, använder vi bara de bästa materialen och metoderna.

Relining villa – En smidig lösning för ditt hem

Villa relining kan bli en revolutionerande lösning för ditt hem. Vare sig du behöver reparera rör eller förbereder ditt hem för framtida behov, erbjuder vi en snabb, effektiv och kostnadseffektiv metod för att relina rör i ditt hus.

Priset för relining

För oss på Pipe Relining Syd, är kostnaden för våra tjänster något vi tar på allvar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa priset och utan att kompromissa med kvaliteten. Vi förstår att budgeten kan vara en stor faktor, därför är våra priser konkurrenskraftiga och rättvisa.

Kvalitativ rörrenovering

Pipe Relining Syd AB levererar alltid förstklassig relining och erbjuder kostnadseffektiva och anpassade lösningar inom avloppsrenovering för alla behov. Samtidigt protokollförs och dokumenteras allt vårt arbete och vi kvalitetssäkras även årligen av RISE och följer branschföreningen BRiFs standard. Varje projekt är unikt och vi anstränger oss alltid för att hitta den bästa lösningen utifrån våra kunders särskilda förutsättningar och önskemål.

Pipe Relining Syd ska i sin verksamhet med rörrenovering av spill- och dagvattenledningar i fastigheter, uppfylla kundens och samhällets krav. Information om vår produkt och våra tjänster ska vara tydlig och lättillgänglig. Vi lägger stor vikt vid att kunden förstår vad vår leverans innebär och att kundens förväntningar alltid ska tillgodoses. Vårt kvalitetsarbete ska därför präglas av ständiga förbättringar. Våra medarbetare ska vara medvetna om sitt ansvar och förstå sin roll i kvalitets- och miljöarbete.

Vanliga frågor och svar om relining

Hur ofta gör man relining?

Hur ofta man gör reliningsarbete beror helt på rörens skick. Normalt sett håller det i 40-50 år, så det är inte något man behöver göra särskilt ofta.

Vad kostar det att göra en relining?

Kostnaden varierar beroende på rörets storlek, längd och skick. Men generellt sett kan man förvänta sig att relining kostar mindre än att helt byta ut rörsystemet.

Vad kostar relining per meter?

Priset per meter varierar beroende på rörets diameter och svårighetsgraden av arbetet. För en mer exakt uppskattning, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan ge dig en individuell offert baserad på dina specifika behov.

Vi tror på att bygga starka, hållbara rör för framtiden så kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss förvandla dina rör till en problemfri lösning. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa relining projekt!

Kontakta oss för relining 

Ditt avlopp håller inte för evigt och förr eller senare måste du göra något åt det. Att helt byta ut avloppssystemet är ett stort, smutsigt och kostsamt ingrepp. Därför har renovering av rör många fördelar, en av dem är att du slipper renovera övriga delar av huset. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

$

Kontakta oss

Medvetna materialval för hållbart byggande

Våran produkt vid installation av strumpa/foder finns med i SundaHus databas.
SundaHus miljödata är ett system för hälso- och miljöbedömning av produkter i bygg- och fastighetsbranschen. Kärnan i systemet är en databas med ämnen, material och produkter.

Produkt med lång livslängd

Materialen som vi använder för att renovera rör är en beprövad och godkänd produkt. Den har tillverkats sedan 50-talet och är vanligt förekommande i karosser till sportbilar, blad till vindkraftverk och mycket mer. Vårt material och vår produkt har testats och godkänts av olika certifierings-institut i flertalet länder. Vår produkt har en livslängd på minst 50 år och i de flesta fall lämnar vi 10 års garanti på utförandet.

Hänsyn till miljö

Pipe Relining Syd arbetar aktivt för att minska verksamhetens miljöpåverkan. Miljöarbetet präglas därför av ständiga förbättringar och förebyggande av utsläpp. Vi uppfyller lagar och förordningar och övriga bestämmelser som omfattar vår verksamhet. Framför allt så ska alla medarbetare vara medvetna om sitt ansvar och förstå sin roll i miljöarbetet.

Bo kvar - i lugn & ro

Att renovera genom relining är ett smart val!
Våra metoder är både snabba och kostnadseffektiva och med vår långa erfarenhet och våra höga kvalitetskrav så tänjer vi på gränserna för vad som tidigare varit möjligt. Dina avloppsrör renoveras och blir som nya utan att du behöver riva ut gamla rör. Detta innebär minimal mängd med avfall, minimala störningar och lägre kostnad jämfört med ett traditionellt stambyte. Sammanfattningsvis, med relining får du en högkvalitativ renovering av ert avloppssystem, samtidigt som du gör en långsiktig investering i din fastighet.